Silent reader

Friday, August 26, 2011

Ohh Yes Baju Raya..Eh Salah,Baju Kahwin Jerr..

Assalamualaikum ..
haaa,terporanjat dengar pasal kahwin ..
wing wing wing wing ..
nak raya ni memang ramai laa yang buat majlis kahwin ..
uw yang baju raya pon boleh jadi baju kahwin ..
ahahahahahhahahahahaha
sesi nak kahwin ..
TIPU OKE !!
hahahhahahahaha,itu berangan jerr 
moga-moga buah hati kasi bunga kat situ ..
alahai,romantik laa pulak !!
padahal time uw buah hati buat,oke fara lupe die buat ap.
apa sebab ttbe cerita pasl baju kahwin,kahwin ni ..
yaww,tadi fara tengok baju kahwin
MEMEY !!
Serius lawa sampai rasa nak gigit bear ni !!
hahahahhahaha,puasa beb!!
nah,korang nilai ah ..
 oke,lawa beb !!
tapi seksi ..hahahhhahahha..
nak buat macam mane an ..
citarasa masing-masing ..
baju ni direka oleh HATTA DOLMAT
 cool gitu !!
pape pon MEMEY,cantik baju die!!





P/S : baju time kahwin tapi buat majlis dalam bulan raya,
so fara gelar BAJU KAHWIN RAYA!!
hehehhehehehhehehe 

4 comments:

PaK PiS said...

pasni nk buat baju tdo raya la plak..hehe

Farah Azurah said...

pak pis : boleh eh mcm uw..hehehhe :D

Irma A.Wahid said...

lawa mmg lawa tpi saye x suke memey..hehe

Farah Azurah said...

yess,fara puji baju die jerr..die ??hurmm..no komen..hehhe :D