Silent reader

Thursday, August 25, 2011

Nak Pilih Beg Yang Mana Ni ??

Assalamualaikum ..
tahniah kat kawan-kawan fara yang daa selamat sampai
pulang kat our hometown ..
Kota tinggi more peacefull !!
yeah !!!
we have sungai dan jambatan yang selalu
buat jem teruk kat kota ni ..
hehhehhehehhehehe
Yesterday,akhirnya dapat jugak turun bazar kota tinggi ..
fine,farah memang xselalu kuar jalan malam ..
(hakikatnya siang uw fara sekolah)
btw,duduk rumah lepak depan tv sambil
tengok ana lulu lagi superawesome best !
oke,semalam misi utama nak cari KASUT,BEG,BAJU RAYA.
(baju raya yg nk sme dgn buah hati lom beli)
tapi hati kuat mengatakn cume nak tengok harga jerr dulu ..
hari jumaat pergi dengan mak lagi best
sebab mak fara pandai tawar menawar ..
yesss!!baru laa boleh jadi pengguna bijak!

walaubagaimanapun,fara daa berhasrat nak 
beli handbeg sebenarnya malam tadi.
tapi mata terlalu RAMBANG sangat ..
semua cantikk kott ..
so,ini fara sediakn beberapa jenis handbeg..
boleh cuci-cuci mata sikit bulan puasa ni .
 i like this !




and lastly,raya jangan lupe beg ni oke :D
 tujuan nya untuk bawak baju yang super bnyak sangat uw..
hehhehehehhehe :D
so,ikut suke korang laa minat gaya beg macam
mane pon ..pape pon,tujuannya same untuk
PENUHKAN BEG DENGAN KUIH RAYA..
ehhh salah pulak,penuhkan dengan barang
barang laa...ap laaa :D







P/S : first time beraya dengan handbeg..sebelum ni
xpenah ada ..betul,xtipu nii :)
handbeg first !
tapi terlalu kecik..
xmuat barang ..

2 comments:

mr.kylephytrie said...

tu gmbar kat kote yer...heheh

Farah Azurah said...

no komen..hehhe :D