Silent reader

Saturday, August 13, 2011

Mahu Seperti Semalam

Assalamualaikum ..
rumah daa sunyi lagii ..
sunyi sebab daa tengah hari ..
sepupu fara yang gile kecoh dan suke buat rumah kami
bersepah dengan mainan korang uw da balik..
ok,lega sikit sebab xperlu jerit-jerit 
say "jangan sepahkan mainan!"
hehhehhehee :D

ok,patutnya fara buat cerita ni semalam sebab kejadian berlaku
semalam ..oke,disebabkan semalam umpama
hari rezeki fara,terlalu bersyukur sangat
sebab terlalu banyak perkara yang
menggembirakan berlaku kepada fara ..
ok,first datang sekolah terus dapat
payment pertama sebab buatkan blog adik sorang ni.
ok,tq dik..korang boleh lihat hasil kerja fara..
tapi adik NI daa tukar sikit-sikit ..
ok,suke adik laa :)
then petang macam uw fara dapat panggilan dari kakak
comel superbomm comel nye iaitu kak yuyu zulaikha
*kredit to kak yuyu
Kak yuyu call untuk sattlekan isu hadiah
yang masih xdapat lagi ..
memang daa lame tunggu hadiah dari akak
tapi masih xdapat-dapat ..lagipon kak yuyu ada buat
kat status die,cume fara yg xprsan ,.memg kak yuyu
cari sape-sape yang masih belum dapat hadiah
dari die..
so now,i'm waiting hadiah dari akak.
hehhehehhehehe..
(suara kak yuyu sangat comel)
ok,then semalam jugak ada adik comel ni
buat post khas untuk fara ..
*kredit untuk adik
kalau korang nak bace,tekan SINI
fara tolong die carikan background yang superboom 
comel nye..hehehhehehe :)
well,mata fara ni memang gile dengan yang
comel-comel jerrr ..
hehhehehhehehe ..
adakah fara juge mampu mnjadi comel seperti
mereka yang comel di atas ?
*i'm proud to be like this..
thank you ALLAH !


p/s : dapatkan background yang cun dan comel 


2 comments:

DaYaH JeLitA said...

comel yuyu...awk pon comel^^

Farah Azurah said...

:) ..tq dayah :)