Silent reader

Saturday, August 06, 2011

Macaroon Buat Perut Comel Joget-Joget

Assalamualaikum ..
alahai,berdiri-diri pulak macaroon ni ..
sudaa,makanan mane pulak fara jumpe ni ..
ni laa,semua orang sibuk pasal macaroon ni ..
bukan MAKARONI taww !!
korang nak taw ak macaroon uw ap ??
bace dibawah !


Apa itu Macaron?
Macaron ni sejenis kudapan manisan orang perancis 
yang diperbuat dari ground almond,caster sugar dan egg white
.2 keping shell diletakkan jem atau filling ditengahnya seperti sandwich.
Apa rasa Macaron ni?
Crispy kat luar chewy kat dalam tu..
bila kita gigit rasa crispy lepas tu kat dalam 
rasa chewy dan melty gitu..
kat tengah ada filling..
ada macam variety filling…fuhhh sedap you!

Boleh terjoget-joget tak perut korang bce ni ??
baca macam sedap,tgk gambar macam enak..
alahai perut,bile laa ko boleh rase bnde ni eh ..
then nagh jalan-jalan usha-usha macaron,jumpe
satu blog ni ..
sila cuci mata tengok kecantikkan macaron ni oke ..
kredit to blog CIK MIN



 



WAHHHH !!
then lagi syok sebab korang yang berminat pon boleh order
dengan CIK MIN ..
haaaaa ..beraneka wrna sehhh ..

3 comments:

NasZ said...

comey la..nampak sedap..hehe..

MOHD NASER.com

Farah Azurah said...

Nasz : memang sgt sedap tgk bnde ni.hehe

inalurvinyou said...

lawat sini ^^,