Silent reader

Friday, August 12, 2011

Cik Farah Cari Yang Cute Dan Comel Jerrr ..

Assalamualaikum all my dear !!
weaaaaaaaaaaa..clap your hand in the air ..
clap clap clap !!
LOL :)
hahahhahahhahahaha ..
ok,hari ni daa xsibuk sangat ...
tugas daa bagi kat insan seterusnya ..
hehehhehehhehehhee.. 
selamat do your tugas .. 
oke,macam biasa laa..
isi form kat blogger.com then sign in laa ..
then terus bukak blog sendiri laaa ..
dengar lagu romantik + layan jiwa ngah sakit 
then dapat perutusan dari adik ini ..
*dalam kotak kuning oke !
alahai dikkk ..
kenapa tanye background cute jerr ??
tuan nye xnak tnye sekali ..
hahahahhahahahha  ..
PLEASE !!JANGAN NAK PERASAN LAA WEHH !!
oke,sorry ..gurau jerr laa
alaa dik,dulu pon akak xpandai cari background yang 
superbom cute-cute nii..
masuk blog orang lain,semua comel ??
blog kita ??hurmm
serius sedihh taw..
time mule-mule dulu,semua nye yang old taww
kiranya masih baru ..
xpandai semua-semua nii ..
until i meet NEW FRIEND name TIKAH ..
kami sebaya and kalau xsilap die asal KELANTAN ..
die yang tolong fara cari background
comel untuk blog ..
time uww,daa suke sangat sebab pakai background comel an ..
then after pas uw,kami macam lost contact ..
fara xjumpe link blog die ..
fb die pon xjumpe..
daa cari tapi macam hilang ..
so kepada TIKA,kalau awak bace nii,please leave your
link blogspot oke ..
^_^
oke,berbalik kepada tajuk asal ..
yupp!!
CIK FARA SUKE YANG CUTE DAN COMEL !!
hahahahahhaha ..
betul laaa,pada fara COMEL dan CUTE itu
very penting ..
dan one more thing,KEKEMASAN !
i really love each of three this .
(sorry with my bi) 
oke,tanpa melengahkan masa,
di sini laa fara cari all background yang super duper cute

Kat sini ah fara amik background yang super
comel dan cute uw ..
and kat sini jugak pon boleh ..
but xpernah try ..


oke,kepada adik Nanamee(name kat shooutbox)
akak daa bagi link untuk cari background !
selamt mencari yang comel-comel oke !
^_^



P/S : SHARING adalah bende baik oke :) 

 

11 comments:

MR. MIND said...

nak tanya mana nk cari awek comel, heheheh

Farah Azurah said...

hahahhaa..boleh eh mcm uw :)

Sarah Sayuri Hartnett said...

ouh dah tahu sekarang

thanks for the info

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

waaa...comelnye....kucing2 tu...serius comel....comel macam.........background blog ni...

hehehe

Dapatkan KADRAYA di Acapsuur (>,<)

KimiCnoL said...

macam mane nak cari background smart2 ek..boleh jadi agent backround lepas nie..hahahaha ;p
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

Farah Azurah said...

sara : hehhe..wlcome oke :)

Farah Azurah said...

asyraf : hahaha..ingat nak puji tuan nye..hahaha..tq oke :)

Farah Azurah said...

Kimi : background smart ??insyaallah fara tolong carikan oke :)

Nanamee said...

Thanks kak farah! :)

Farah Azurah said...

Nanamee : oke..wlcome :)

Nanamee said...

http://thelifestoriesofateenagegirl.blogspot.com/2011/08/terima-kasih-daun-keladi.html

untuk akak :D