Silent reader

Friday, August 19, 2011

Banyak cerita,So baca jerr laa :)

Assalamualaikum .
selalu fara start cerita fara dengan say ap ??
oke,memang bagi salam ..
selepas salam fara selalu cakap apa ??
...
...
...
...
...
...
...
...
telah menjadi kebiasaan fara akan say
"lalalalllalalallalallala"
xselalu tapi kerap fara tulis macam uw ..
kenapa ??
sebab itu melambangkan watak fara ..
yess,i'm very happy go lucky,
very banyak mulut bebel tanpa henti,
hehehhehehhehehe 
tapi,nampak jerr fara macam gini hakikatnya
I'M SENSETIF GIRL ! 
betul laaa..xcaye tanye Mira or  ina
TAPI,bukan sensetif yang kena marah sikit,
terus menangis mintak peluk ngan boyfriend!
yekkk !!
fara sensetif bile tengok orang miskin,orang OKU,
budak-budak kecik yang kena tinggl
ngan parents ..
ooo myyy !!
fara penah sedih kat bandar,time uw ada orang OKU
melintas jalan ..serius,kat situ jugak air mata
keluar ..haaaa,nak buat macam mane an ..
oke,lari tajuk..
hehehhehehehhehe
wing wing wing ..
raya insyallah bakal menjelma lagi ..
so,kanak-kanak seperti fara 
ni sangat excited bile raya ..
(jgn perasan yg ko kanak-kanak!)
dapat baju kurung baru,kasut baru ..
semua nak baru KALAU BOLEH ..
KALAU BOLEH !!
hahahhahahahhahaha..
then seperti yang sedia maklum,
fara an daa habis semua paper an.
then rasenya kawan-kawan yang lain pon
mesti sedang pakse ..
LOL ...cepat laa balik kota semua ..
raya daa nak dekat wehhh ..
wahh,beronok-ronok laa korang eh balik 
kota bawak beg gedabak-gedabak uw..
hehehhehehhhehehhe ..
guys,ini laaa masanya untuk shopping ..
yeah !!
shopping raya ..
oke,fara dengar JUSCO TEBRAU CITY ada 
offer gile-gile price oke ..
so,cepat laa wehhh ..
hehhehehehhehehe ..
then sangat kagun dengan jubah cantik
kat bazar ramadhan kota tinggi ..
oke nafsu,sabar ..
beli ikut keperluan,
bukan kemahuan oke sygs ..
hehehhehehehhe ..
:)





 

No comments: