Silent reader

Wednesday, July 13, 2011

Warna Putih Bawah Mata .. oke ^_^

Assalamualaikum ..
oke,perut sedang bergendang kecapi ..
mata sedang berlari-lari ..
mulut tiap kali bernyanyi-nyayi ..
hehhhehehhe...ada macam budak sekolah ak ??
hehehhehehhe..
ok,setelah berlegar-legar dalam folder photo lappy ni,
ttbe dapat idea nk post kat blog ...
adoii,nk jadi blogger ni bukan nye mudah ek ..
kena kerah otak dan segala isi otak untuk dikongsikan
dengan semua pembaca ..macam mana laa mereka yang
famous-famous uw berfikir ek ..
hurm...oke,fullstop !!
oke,kalau korang mule perasan,fara sudah berjinak-jinak
kan diri dalam dunia make-up ..
hahahaha,nk khwin ker cik fara oi ..
oooo sangat laa tidak sygs ku semua ...
start fara rase yang fara perlu belajr make-up sebab fara
ni dulu student yang aktif menari ..
well,kalau menari comform laa ada make-up an ..
s0,kawan-kawan yang lain semua daa pandai make-up sendiri ..
yang fara masih laa terkedek-kedek bagai itik 
menari ...hahahhahaha ..imagine oke =,=
so,sejak itu fara mule pasang niat untuk belajr sedikit 
pasal make-up ...so,test laa slow-slow an ..
pakai bedak compact,eye-liner, n berbagai uw ..
alhamdulilah,sekarang daa pandai ..
daa xperlu nak duduk lame-lame depan cermin daaa ..
si jejaka hati maukan muke natural ..
yee,CIK FARA bukan nye pandai make-up tebal-tebal..
cukup laa apa yang ada kat muke uw ..
hehehhehehe..
dan fara daa mule berjinak anak dengan bnde alah 
warna putih bawah mata ..
hehhehehehe...
now,muke yang tanpa make-up dengan sedikit make-up ..
.....
.....
.....
.....

Tanpa make-up

sedikit minyak hitam aka EYELINER di mata..
hehehhehe .

yang ni daa pandai pakai eye-shadow daa ..
maklum laa ,pergi majlis kahwin an ..
but bukan saya yang kahwin oke ..

ni yang latest punye ..
daa pandai pakai yang warna putih-putih uw ..
tapi xnmpak sangat kott ..
xp laaa..
  


alhamdulilah,apabila usia semakin tua,
ini laa hasilnya ..
hehhehehhehe..
yang penting cik laki masa depan suke ..
daa bersyukur laa uw ..
hehhehhehhe ..
^_^

No comments: