Silent reader

Friday, July 08, 2011

Pink Padang Sekolah ..

Assalamualaikum ..
ok,mood daa normal sikit ..
alhamdulilah,bunga-bunga kembali mekar di hati ..
doakan bunga-bunga ini semakin kembang ok ..
uppss,yang tuan badan sudah semakin kembang ..
kadang-kadang,tension dgn badan ..
xmakan pon badan nya naik ..
hurm,tapi fara risau sebab kawan fara cakap badan fara ni 
sebenarnya badan orang xsihat ..
means,ada sakit lain ..
ok,sangat takut wehhh ..
doa laa mudah-mudahan xd pape ..
ok,petang hari ni chill jerr ..
panas mcm biasa,xd hujan ..selalunya ada hujan ..
kali ini panas jer ..ok...
so,petang ni kelas fara kena jaga untuk acara sebelum sukan ..
macam acara lari yang senang-senang uw ..
syok laa sangat ni ...
pergi sekolah tetap lambat..maklum laa,
budak BAIK ..hehhehehe..
so,ini adalah segala foto-foto yang fara snap ..
ok,nak bgitaw dulu ..mule-mule fara kena jaga
acara lompat kijang ..nasib baik daa final..
so,cepat habis..boleh tengok acara lari ..
so,ini laa gambar-gambar sepanjang petang tadi..
 
 see,my cikgu cikgu bersantai macam kat 
tepi laut kan..enak nye..hehe
ni acara 400 M lelaki 15 ..
 Malaysia very hot darling ..
 hehehhehe..tuan penjaga yang berpayung akibat
tidak tahan dengan cuaca panas ..
sedih betul muke fara ni..hahhaha
serius nk gelak tangok muke fara ni..haha
ni tika,yang ari uw accident ..
die daa ok daa ..
suke 100 % !!
yang bawah ni,gambar gila fara nagn kawan-kawan fara ..
nak sangat pose bebas an..
last-last si tukang amik gambar tersnap tanpa disangke .
so,ini laa hasil ni..but,
i really love this photo very much !!
 ^_^

No comments: