Silent reader

Friday, July 22, 2011

Naik Scooter Round-Round Balik Dari sekolah Cina

Assalamualaikum ..
sila cuci mata untuk melihat aksi ini .
wait,tajuk cerita SCOOTER ..kenapa SKYLINE pulak ??
hehhehhehe..semua bawak bertendang bertenang oke..
hehhehehhehe..
ni mukadimah aka jemput-jemput
untuk post kali ni..hehhehe..
(jemput-jemput aka cenkodok)
ok,hari ni gila kelam-kabut kerja fara kalau korang nk taw.
haaaa,balik dari sekolah pukul 12.20(jumaat)
then terus bersiap-siap nk ke sekolah
pei hwa kota tinggi..(sek rndh cina)
haaaa,ada apa laa fara buat dengan ank-anak cina
di sana ??apa lagi..fara nk ajar mereka cara berperang
laaaa.hahahahha..menipu oke..hehhehe..
i need world peace !!yeah !! 
xd laaa,sebenarnya fara pergi mengajar tarian zapin
kat pelajar-pelajr sekolah uw.
tapi bukan laa semua,cume separuh jer ..
then gerak pakai baju colour biru..
naik motor mak hantar sampai depan sungai then tika 
amik fara naik SCOOTER ..ok,kawan-kawan
fara semua pakai scooter ..haaa,ladies betul ..
then sampai bagi ucapan kata-kata aluan n start ..
haa,gerak..2 3 4 5 6 7 8 ..
tapi ajar budak kecik kena start dengan  1 2 3 4 5 6 7 
alhamdulilah,dorang semua cepat dapat..
mudaa laa kerja fara..lagi pon kami ada dua tenaga
mengajar..fara and tika ..
yeah..tapi lagi beruntung sebab mengajar semua
anak-anak melayu!!wahhh,ini under persatuan
tarian melayu..yeah..tahniah cikgu tubuhkan
kumpulan ini kat sekolah cina..

 oke.then dalam kol 3.00 ptg kelas mnari tamat..
semua balik dan fara balik dengan tika..
oke,naik SCOTTER..hehhehehe..comel wehhh ..
tapi sbelum uw si mirra ajak lepak Y2K dulu
(Y2K,nama kedai kek kat kota tinggi)
then beli roti yang sedap gila kat kedai uw,
then blah pergi kedai tika pulak..
 ok,fara taww yang bawk motor ..haaa,best..
belum penah bawak area kota jaya sane 
 (saya taman melati,tika taman kota jaya)
 then sajer gedik-gedik singgah rumah my buah hati ..
oke,muke die biasa jer tengok saya ada kat rumah
die..hehhe..sjer jer singgah ..
nk kacau die kat rumah ..hehhehe
ok,then singgah kedai tika..
masuk beli jajan gossip then kuar hantar fara balik ..
hehehe ...cuaca tadi kejap panas kejap hujan..
tapi redah jer laaa ..
haaaaa ..balik terus kena pening-pening ..
cik buah hati cakap takut ada salah makan ..
aii yaa,xtaww laa awak ..
hehhehehe...
uw jer kott story hari ni..
fara ingat after this fara nak kongsi petua laaa..
lame xkongsi petua dengan korang ..
hehehhehehe
bye 
^_^ 

No comments: