Silent reader

Friday, July 29, 2011

Gelagat Si Pemakai Batik SMK Laksamana

Assalamualaikum ..
1 2 3 hari lagi nak puasa ??ya allah,cepat gila masa berlalu ..
then suasana di ambang ramadhan di kelas fara memang meriah..
hehhehehhehhehe..
mane xnye,ketua kelas fara bawak makanan banyak hari ni..
hari ni die buat mee goreng ..
memang sangat sedap ..
dan untuk pengetahuan korang,ketua kelas fara ni 
lelaki tapi die lebih cekap masak daripada kami yang gadis ni.
hehhehhehehhehe ..
ok,hari khamis fara sangat sibuk ..
pagi pergi sekolah pakai baju batik..really suke sebab daa ramai yg pakai.
tengahhari until petang teman amalina
beli baju ..really awesome taw jaket yg die beli.
grrrr..aq nk laa jugak ..
hehhehehhe..
malam siapkan assigment PP ..
hahhahahhahaha...penat taww ..
ni ada sedikit gambar-gambar baju batik kami ..
lihat laaa ..
 cik fara bersama pea Malaysia ..
ok,budak GEOGRAFI kan ..hehhe
 buah hati cik fara belum siap lagi baju die..
xsabar nak tengok die jadi YB .
macam owg bawah ni 
 hahhahaha..bersama YB SYAFIQ..
ni laa ketua kelas aka chef dalam kelas.
hehhehhehe ..
 persamaan kami=lipat tudung dan kaki borak..
hehhehehe..kami xgosiip tapi cerita jer.
hehhehhe
ok,senyum-senyum ..
taw laa rindun ngan pakwe ..hehhehe
kiri:amalina,kanan: timah
arrrr..suke gila kawan dengan korang !!!
timah,ko ni nak jadi cikgu atau lawyer ??
confius aku .
hehheheheheehehhe..
cukup laaa sampai di sini ..
pening dengan bau kain serai wangi ni ..
baju nenek,mak tolong buat ..
haaaaa,malam kena g kimpart ..
tolong my cikgu tarian handle budak-budak menari ..
kira nya junior-junior fara laa..
huh ..

No comments: