Silent reader

Monday, June 06, 2011

Selesa Dengan Tonton.com

Assalamualaikum ....
woooo,terbaik ah sejuk pagi ni ...
rase macam duduk kat dalm mcd kota yang sgt2 sejuk kalau duduk lame2..
hahhahahhahaha ...
sebenarnya,kat kota tinggi ni hujan ....
hujan dari pagi..bangun-bangun daa hujan an..
patut laa sejuk semacam jer....hehehhehe ...
selimut pon baik jer an...hehehhe ....
ok daaa,pas siap wat keje cm biasa on laaa lappy ni...
sign in awal laaa tapi off semula sebb nak tgk cerita disney kat tv3..
ada si SELENA GOMEZ yang comel uw ....
uw yang tengok jer dan xnak buat keje lain ....
hehhhhe...then cm biasa aa...
bukak laaa semua laman sosial fara ...
ttbe rase cam bosan ...then smbil mata ada kat tv uw,
ttbe kuar iklan TONTON.COM..
bawu laaa fara teringat yang semalam sbnrnya fara nk dftr tapi
xbuat lagi...so,hari ni baru laaa fara buat ...
ok,pas siap semua mule laaa fara taip nama drama yg fara nk tengok..
ok,fara tengok drama CITA&CINTA yg kat tv9 uw..
best wehhhh...sebab fara penh tgk 1 episod jer then xpenh tgk lagi..
so,tadi tengok laa...wooo,ngah episod sedih ...
nasib baik xnangis an...hehhehehhee...
da da da da,kesimpulannya TONTON.COM memang buat fara selesa..
fara boleh tgk semua drama favourite fara dn segera...
hahahhahahahha ...
best ah ....
^_^

No comments: