Silent reader

Tuesday, June 28, 2011

Mira Dan Atiqa Accident ??? YA ALLAH !!

Assalamualaikum..
post kali ni fara buat khas untuk kawan yang baik dengan fara
sepanjang berada di tingkatan 6 ni...
khas untuk MIRA n Atiqa..
fara dapat taw yang korang berdua eccident motor semlam kan ??
sorry sayang,fara xdapat nk lawat korang...
yang mira daa balik rumah kan ??
n tika masih kena tahan wad ...
serius fara mintak maaf xdapt jenguk korang...
ada masa n ada kenderaan fara g eh...
korang mesti faham keadaan fara cam ne an...
but untuk mira,jangan risau...
borang biasiswa untuk ko aq daa ambil kan ...
tinggal ko isikan an aq yang uruskan kat sekolah nanti..
aq doakan ko cepat sembuh mira...
aq nak kita gelak macam hari isnin hari uw...
serius aq sedih kau accident mira...
ko jangan laa xdtg sekolah lagi eh...
aq daa bagitaw semua kawan-kawan kita yang korang accident..
n semua terkejut sangat mira...
but aq kat sini tetap doakan ko ngan tika cepat sembuh...
doa banyak-banyak nye sygs...
harap ko tabah eh ...
ini laa tika nye...yg kiri uw...
n this is mira...
i really hope yang mereka akan cepat kembali ke sekolah...
i really miss them...
n fara nak mintak jasa baik korang tolong doakan kawan
fara ni cepat sembuh eh...
^_^

No comments: