Silent reader

Wednesday, June 15, 2011

Jatuh Pose Paling Comel ...Hehehehhe

Assalamualaikum...
hai korang semua...selepas beronok-ronok dan berseronok 
mengupload gambar banyak-banyak tadi,
ni nak ngadu something lak kat korang...
ngadu ker ??entah laa...nak cerita ni...
huh,tadi tengahhari fara xbalik rumahh sebab sekolah ada wat perjumpaa
kokurikulum...iti perjumpaan pertama so wajib datang..
next,fara pon beli ah makanan kat kedai luar..
so,naiklaa scooter kawan fara..but die mintak tolong tarik kuar moto die
sebb kat parking uw cm turun bukit,so kena tarik ke atas 
bawu moto nye leh jalan...
so,fara pon tarik jer laa dengan muke selmba...
then mira cakap " fara,boleh lagi ker ?? "
fara says " boleh laaa "
dup !!!!
"fara,kau ok ak ?? "
"hurm,ada orang ak ...eh,dik nmpak eh..jangan bagitaw orang eh "
hehehehhehehhe...
so,ringkasnya fara jatuh terduduk...
puihhhh,sakit sehhh badan ni...
maklum laa,fara daa lame xjatuh...
sakit memang sakit but mira uw leh cakap fara  jatuh dalm
pose yang comel...haahhahahha...
ko ni mra,aq ni sakit ko leh ckap macam uw laa...
nasib baik baju fara xkotor taww...
aduyai...uw laa,semata-mata nk makan luar sangat an...
hehehhehehehhe...
pape pon,comform ko akan ingat aq sebab cume
ko ngan budak uw jer yg nmpak..
hehehhehehhehehe...
malu sehhhhh ^_^

1 comment:

Solihahazahar said...

haha saye lagi laa. jatuh kusi kat dlm kelas. nasib baik ade setengah budak lelaki keluar kelas. perhh mmg selamat dunia akhirat lahh. HAHA ^^