Silent reader

Wednesday, June 29, 2011

Jangan Suruh Fara Kawad Kaki Laaa !!

Assalamualaikum..
fara nak korang semua tutup mata and buat muke comel
bila tengok fara kena kawad kaki sambil pakai 
jersi PINK n tudung syria hitam inner pink..
hehehhehehe..ni semua gara-gara sabtu ni nye program..
arrr,malsnya kalau kena kawad..kalau bagi fara menari
atau berzapin,mudah laa jawabnya..ni berKAWAD ??
silap-silap terbukak langkah zapin nati..hehhehe ..
tadi laa yang fara kena kawad ..
ya allah,daa laa fara ni xpernah g PLKN,
then pengalaman kawad uw macam daa xwujud jer 
sebab bila fara masuk menengah,fara terus bertukar arah..
kalau sekolah rendah,fara aktif sukan,
join kawad,main bola jaring sampai hitam muke,
bila masuk sekolah menengah,fara ttbe jadi budak zapin..
oooo,memang sangat perubahan uw..
kan ?? hehhehehhe...tapi ok laa,ada jugak aktiviti..
yang penting,bila fara berzapin,fara bnyak kenal
budaya sesuatu kaum..very unik-unik maaa ...
so,fara sangat suke...but until now fara xdapat nak menari tarian 
dan budaya orang sarawak..
bila time pertandingan,suruh cikgu ajar nanti alsan 
prop untuk tarian uw xd..
ok,sangat sedih..
now bila daa masuk form 6,daa pandai segan nak menari lagi..
hehhehehe..lagi pon,laki masa depan xsuke sangat..
tapi kalau ada show fara yang dekat-dekat,insyallah die 
datang..ok laa jugak an...
see,daa tukar tajuk n lari tajuk...
kesimpulannya,buat masa sekrang,jangan bagi fara kawad ..
ajar fara dulu...kalau tidak,memang jadi macam 
petang tadi laa..kaki angkt pusing mane semua xtaw..
hehehhehehehe ...
^_^
P/S : Menari jugak boleh membina keyakinan diri diatas pentas
taw..betul,fara xtipu ni !!

2 comments:

Solihahazahar said...

haha menari tuuu best woo. relis tenshion :D

Farah Azurah said...

soliha : yup..memg betul..