Silent reader

Thursday, June 23, 2011

Hatiku TETAP Memilih Inner Syria ...

Assalamualaikum...
hai korang semua...cam ne petang hari ni ??
ok atau tidak ??dah bersenam lom uw ??
yang fara ni boleh pulak terlena sekejap an...
nasib baik aqila telefon tnye pasal kehadiran esok..
uw yang terjga...then bangun-bangun fara tengok album photo
kat facebook kawan-kawan fara..
mereka semua nice orangnya....
then ttbe terus dapat idea nak menulis kali ni...
fara memang daa lame nak tulis hal ni but asyik laa xd masa..
ok,isu kali ni berkaitan dengan INNER NECK n INNER SYRIA ..
contoh picture yang pakai inner syria 
tuan belog..hehhe
yang ni pic pakai inner neck
 my cantik is yuna...
hehhehehhehehehe...
ok,si cantik yuna n si cute hana tajima always pakai inner neck..
kan ??malah all tutorial hana die pakai inner neck..
stail pashmina die jangan cakap ah...
bawak revolusi terbesar kat remaja muslimah sekarang..
ok,berbalik kepada tajuk...
fara tetap memilih inner syria sebagai keutamaan..
kenapa ??sebb inner syria xpanas n macam-macam colour ada..
lagipon,pada fara inner neck tidak sesuai untuk diri fara..
fara seorang yang sangat aktif,bergerak kesana kemari..
so,kalau pakai inner neck rase cam rimas kat leher...
daa laa cuaca sekarang agak panas...
so,kalau setakt g dinner or masuk shopping kompleks 
yang ada aircon sejuk gila uw,boleh ah pakai...
so,ada sesetengah remaja belit macam nak kalahkan hana tajima,
kadang-kadang fara terfikir,xpans ker ek ??
padahal muke daa berpeluh daa uw...
but untuk nampak "voke" ,uw semua letak ketepi..
yang penting xkena gelakkan dgn orang lain sebab kononnya
die sangat ikut fesyen semasa...
walaubagaimanapon,keselesaan hendaklah menjadi keutamaan..
jangan asyik fikir cantik jerrr...
kan kawan-kawan ??
nak cantik uw amatlah boleh but ikot diri sendiri...
guna akal untuk menyesuaikan fesyen itu dengan diri kitaa...
fara pon memang gila ngan gaya hana tajima uw,
but kita ubahlaa sikit...macam fara memang selesa ngan inner syria,
so gabungkan laa pashmina gaya hana uw dgn inner kitaa..
kalau xtaw cam ne nak pakai,g belajar kat youtube...
macam-macam gaya ada ...
then selalu buat practise nak gayakan pashmina uw..
lame-lame nanti mesti jadi cantik...
so,selamat menuntut ilmu yerrr ..
^_^
 

2 comments:

Chegu Zubir said...

orang cantik pakai apa pun cantik..hehehe

anda dijemput menyertai
Segmen " Jom Singgah Blog Saya"

Farah Azurah said...

puji betul ni cikgu..hehhe