Silent reader

Tuesday, June 14, 2011

Hari Yang Gembira..Lagi Gembira Pos Laju Datang Rumah..!

Assalamualaikum....
pehhhh an,lepak nye la...balik daa laa hujan gerimis...
tkhs kepada syaza sebab tq tumpgkan aq balik naik kereta kau..
kalau tidak,merempit laa aq dalam gerimis uw...
hehehhehehe...
lagi lepak sebab fara puasa ganti hari ni....
hehhehehe,daa bulan rejab baru nak ganti eh....
selalu sangat macam uw...kan ???hehehhhe
ok daaa..tapi,walaupon fara LEPAK sangat hari ni,
fara rase gembira sangat ...ok,first fara berubah hati nak amik seni...
ok,serius fara xreti sangat lukis-lukis ni...
but,fara nak cube bnde yang baru...
ok,STPM bukan laa bnde yang boleh dibuat cube-cube ...
but,seni sesuatu yang menarik kan...
since fara kecik fara minat mewarna...dulu fara duduk JB,
kalau ada pertandingan mewarna mesti cikgu fara hantar g..
then nanti mak ngan abah ikot ah...
then belum penah laa fara kalah terukkk...
serius an...but,fara pon jiwa sastera gak...
fara boleh berpuisi,berpantun,bahas...senang cakap fara lulus ah semua uw...
tapi,ok fara daa confius...
ok,berbalik kepada tajuk....
tadi fara balik sekolah,ok sebab fara puasa fara terus ah g buat keje..
fara lipat kain..then ngah syok lipat kain mak cakap.
"kak,uw ada van pos laju depan rumah"
dup dap dup dap...barang aq daa smpai ker ??
"assalamualaikum.cik fara azurah ada ?"
"ye,saya farah"
"ini brg cik,tolong tandatangan dan sertakan no ic."
"ic pon nak ??ok ..."
"terima ksih eh"
"sama-sama"
yeah !!!barang yang fara order dari kak Ayun Ayunar
daa sampai...ok,suke sehhhh..cepat gila ah...
 ok,sangat excited nak bukak..
ok,fara daa nampak daa bnde2 comel ni...
 yeah !!ni laa yang fara nk...inner syria from ayun ayunar ...
daa laa fara selalu jelez sebab inner yang kak ayun pakai 
xlekat kat dahi...
so,fara pon nak laa jugak...korang just imagine,
only RM20 i can get inner syria with colour i want..
kita just pick colour yang kita nk..
ok,sebenrnya hrganya 2pcs=RM15...but + postage..
so,jumlaa RM20...
ok laaa..sangat puas hati...tq kak...
muahhhhhhhh !!1
*kredit to kak ayun..