Silent reader

Monday, June 20, 2011

Hari Koperasi Smk Laksamana Kota Tinggi .. #1

Assalamualaikum...
selamat membaca semua...yaww,hari ni fara penat + ngantok gila !!
mane xnye,semalam nye penat berjalan lom hilang,
then tambah pulak yang hari ni nye...ya allah,
sangat penat laa hari ni...
ok,fara ada story nak cerita ngan korang,...
tadi time perhimpunan,fara kena baca perutusan hari koperasi
sekolah..serius i'm nervous tawww..
then daa laa pagi tadi fara kena berlari...
ooo,sangat penat wehhh..then sampai twos berucap..
"eheemmm,suara kuat sikit"
ngah fara syok bace perutusan uw,ada suara suruh fara kuat..
ok,fara rapatkan bibir comel ni ke microfon then kuatlaa
suara ni...hehhee...
daa siap uw fara terus ah duduk kat kerusi form 6,..
duduk-duduk lepak cm biasa..
mereka berucap fara gelak-gelak then tidur jap then gelak semulaa..
hehehheheehe..
budak sekolah betul an kami ni..hehhe
then abiz majlis uw ada kawan fara cakap
"suara time ckap tadi comel laaa"
hah ??ya allah..suara aq yang ko dengar..abaz laa laki masa depan 
aq nanti..ap kaitan ??entah...bla !!hahahha
then kawan adik fara pon cakap jugak...
adoyai korang ni...aq cakap uw punya laa xnak laju,
korang cakap comel..agaknya kalau fara ni ckap cm baca tadi
mesti korang cakap fara comel lagi...hehhehe..
gurau jerrr..ni minah memang cm ni..
hehhehehehhhehe..
ma ai,lame nye bebel..nak amik ah gambar-gambar tadi..
ni group kelas fara..nme mereka "ROYAL CHOCO"
 yang ni fara pon tolong gak...amik order mereka..
yang ni kumpulan "MAMA JOHN"
10.20 a.m. pelajar daa mule membanjiri kawasan jualan...
penuh wehhh...
yang group cina ni pon best gak makann die..
yang penting mereka jual semua HALAL .
hei mira,peace laa die kat situ..
  mereka antara blogger SMK Laksamana...
termasuk fara laa..
sabar dik..abang ngan kakak ni peluh2 nak siapkan mkann korang..
ni antara budak aliran sains...
but semua fara rapat..dorang best tawww!!
amik kauu die makan..hehe =,=
yeah..akhirnya si SNAP dapt gak masuk gambar...
akhirnya...
huh...

1 comment:

Scyha Lutfi said...

alim nye sy ketika itu ;D