Silent reader

Wednesday, June 15, 2011

Gembiranya Farah Azurah Berbaju Kuning !!

Assalamualaikum...
hai semua...hari ni kena lagi ngan that girl uw,
oooo shittt...ase cm nak gigit telinga die uw...
errrr,nanti ada taik die..wekkk!!
hehehehhehehehehehe...
ok bla bla bla....hai korang yg sangat gojes uw...
nak ckap ni,fara sangat happy hari ni laa...
(walau ada budk uw,xp,lntak laa die)
sebab hari ni first day fara berbaju macam student form6 
SMK LAKSAMANA KOTA TINGGI...
ooooo,sangat teruja wehhhhh..fara smpai jer semua diam jer..
sebab pagi kan..then daa lewat sikit baru ada yg tegur sebab 
"berbaju kuning!!"
yeah,fara suke sangat baju baru ni..xlah cm dulu-dulu...
baju putih kain wrne biru...
alah,g mane-mane semua orang taw kita dak sekolah...
kan ?? kan ?? kan ??
so,sebab excited nye pasl fara pon bawak laa camera DSLR
biasa fara uw...bukan DSLR eh..puihhh belom berduit lagi 
nak beli camera uw...hehehhehe...
ok,so let's we start my yellow photo...
tuan muke...hahahha
 yeah..my penolong n ketua..
alah,amalina sibuk laa kang belakang..
hehehhehhe
kami ex student SMK Laksamana..
but,tertinggal lagi 2 orang...
mne enth mereka time ni..hehe..n last sekali..
with my wangi laaa
hahahha..tudung fara da serabut an..
mane x nye,time balik snap photo ni..
yang lain semua time waktu rehat..
hehhee..beb,aq memg daa mule rase sayang kat mereka semua..
otak dorang memang best..
tapi kelas 6 RENDAH UM(GEOGRAFI) korang semua best!!
terutama si chef kelas ni iaitu,ketua kelas fara...
macam2 makanan die mask setiap hari...
best  ah korang...
muahhhhhhh!!!

2 comments:

inalurvinyou said...

aww!!haha..best weyh! ^^,

Farah Azurah said...

ina : hahhaa..memang best kan..hehe