Silent reader

Sunday, June 19, 2011

Farah Azurah Puas Sangat Laa uw ...

Assalamualaikum...
waaaa,penat teramat penat..kaki cek nak tercabut noohhh...
tercabut ??hang jalan kaki lame-lame kaa ??
hehehe..xlah,fara cume naik teksi then naik scooter then naik kreta..
hahahha...penat gila wehhhh...
seawal jam 10 pagi,fara gerak dari air tawar 2 ke rumah fara..
sebab air tawar 2 uw kampung abah an...
then sampai rumah siap-siap nak ke rumah syafiq..
ada masak-masak untuk jualan esok...
naik scooter..sangat penat sebab penat laaa..
then kol 2.30 rush ke kipmart kota tinggi....
tengok my buah hati jantung pisang usus ada semifinal hari ni...
sampai jer dorang lom mule...
syukur sangat sebab boleh tangok prsembahan my wangi...
alhamdulilah,die layak g final...suke bagai nak gilaa...
ok,fara kan suke jerit then korang bayangkan laa fara jerit cam ni...
yeahhhhhh!!!!


 uppsss,korang jangan lak fikir fara akan lompat cam ni...
fara suke jer but xkan lompat sampai cm ni...
i'm muslimah girl kan..hehehehhe...
malam ni fara xd masa nak upload gambar sepnjg hari ni..
ada masa fara upload k...
yg ada cume ni jer...kami buat coklat untuk dijual esok hari..
tengok ni...
 very sweet coklat ni...
fara daa pandai buat..yeah...
"mak,raya akak buat kuih ni tawww..tggu resepi aka..hehe.."
mak kate,ok laa..senang sikit...hehhehe..yeah...

No comments: