Silent reader

Thursday, June 23, 2011

Contest : Banner/Header saya cantik

Assalamualaikum..
 hai korang..ini adalah percubaan pertama fara join pertandingan
dengan mempertaruhkan header fara...
first time beb..harap laa bawak tuah kali ni...
amin...
ok,fara mempertaruhkan header fara sekrang..
 ini die...ok,pihak penganjur mintak kita cerita sedikit 
mengenai header kita..
ok,header fara melambangkan diri fara...
fara suke sesuatu yang comel,yang cute ..
but kadang kala fara suke sesuatu yang bersifat" rock"
macam gambar yang depan uw,
menunjukkan i'm a lady ..dgn senyuman yg harpnya memberi
harapan kepada blogger lain untuk terus singgh ke blog fara.
next,pic yg belakg uw menunjukkn kadg kala fara akan 
bertindak ganas...yeah !!ala-ala hardcore gitu..hehhe..
then gabungan warna biru dan hitam pada fara sangat kemas...
so,mereka yg singgh blog fara akan fikir yg tuan belog ni
sangat kemas n teliti orangnya..
hehehhehehhehehe...

mereka yang fara ajak join...

p/s : kalau nak join,just cucuk SINI ok ...
^_^
 

4 comments:

adamainaa said...

hehe. thanks sbab join contest yang tak seberapa ni. anyways, nice header fara. suka tengok sebab ada 2 element berbeza pada 1 orang. tapi kalo teliti skit lagi. header ni boleh jadi lagi kemas. kamu ayu dan kamu rock !! yeah ~

Farah Azurah said...

yeah !!hehehe..tq adam or aina...hehhe..wish me luck semua...

M Fizan said...

goodluck farah..two personality? ^_^

Farah Azurah said...

fizan : hehe..xsalah an ?? ^_^