Silent reader

Friday, June 17, 2011

Budak SMK Laksamna,Mehh Sini Semua ...

Assalamualaikum ...
hai korang....memang badan rase sangat tidak selesa hari ni..
cuaca lakk agak panas...
tadi belajar lagi bnde baru kat kelas seni...
ya allah,memang sangat betul fara daa jatuh cinta ngan pendidikan seni..
hehehehhehe..mudah-mudahan sepanjang pembelajarn
fara allah mudahkan nnti..amin..
daa...hari ni fara makan makanan daripada air tangan my wangi..
hehhehehehhe..so sweet laa uw..
hehhehhehe..die masak mertabak maggi..
makanan uw die nak jual hari isnin ni...
sebab my sekolah iaitu SMK LAKSAMANA ada wat hari koperasi..
so,ada laa buat jualan sikit...
my wangi laaa yang jual nanti...
fara xd jual tapi tolong group kawan fara ni...
nanti fara tolong promote kat cikgu-cikgu pasal makanan 
kitaorang..group yg fara tolong uw jual roti john...sedap taw...
die penah jual kat bazar ramadhan kota tinggi..
fara pon ada laa jual sikit-sikit...fara nak jual pashmina...
but fara xamik bnyak laa,first order first get...
colour pon xbnyak n hrga semua xmahal...
nak taw cm ne selendang nye..hari ahad or sabtu fara 
update gambar-gambar nye...
cume terbuka kepada students SMK LAKSAMANA and Tun Habab..
itu pon kalau ada yang nak...
ok,bye...
^_^

2 comments:

✿ emaxoxo ✿ said...

err Farah, agak2 kalau budak yg tak skola boleh beli tak? HAHA teringin nak beli :-P

Farah Azurah said...

hehehe..ok,no problem sebb ko budak kota kan..seng berurusan..