Silent reader

Friday, June 03, 2011

Boleh Saya Bagi Nsihat ..

Assalamualaikum ...
hai semua..salam hari jumaat....
ok,pagi ni nak gossip boleh ker ??ooo tidak tidak tidak...
malas nk buat dosa..hehehhee...
 ok,fine..heboh semua blog mengatakan ada seorang gadis ni buat pengakuan
yang die Sudah Pecah Dara ...
YA ALLAH,YA ALLAH,YA ALLAH ....
plesss,post fara kali ni bukan nk memalukan die eh ...
just nak bagi pendapat dan nasihat jer...
huh,isu ni memang hangat laa...semua yg berkaitan mesti perempuan...
yg dulu kecoh jap pasal gambar seksi sorang artis ni...
umur pon lebih kurang fara kalau xsilap...
so,isu yang ni fara ingat die artis...
sebab biasanya artis jer yg berani wat macam uw..
p/s : xsemua artis eh !!!
adik,fara daa baca blog adik...
kat situ die kate die buat macm uw sebab ex die sibuk-sibuk tnye...
wahai adik ,kan sekrang ada phone...
ada bgtaw dalam fon kat boleh....xpyh laa adik smpai update cerita psl adik uw...
daaa gempar 1 malaya pasal pengakuan adik uw...
xmanis dipandang dik...ok,fine akak pon bukanlaa 
baik sgt..tapi kita ni gadis dik...suatu hari nanti kita bakal jadi isteri orang..
biarlaaa rahsia uw adik jer yg simpan...tengok sekarang,semua 
orang daa taw kisah hidup adik...
ok,adik jangan laa marah eh...ni nasihat akak jer...
setiap manusia tidak sempurna ..
kita ada akal untuk berfikir ...
^_^

No comments: