Silent reader

Tuesday, June 07, 2011

Bantu Farah Azurah dalam MUET !!!

Assalamualaikum ...
hai semua ..ok,doen everything as selalu ..
hehhehehe...
tut tut tut tut ..
"nisa daa sampai ni "
ooo,ok..nisa ialah kawan baru fara kat form 6 ni ....
die nak amik buku fara..die nak pinjam..
oooo,apa daaa..macam budak darjah 2 bnde uw pon ko nak cite...
hahahhahahahhaha....
ok bla bla bla...die bagitaw sekali kerja sekolah yang fara kena buat...
oooo,presentation MUET rupenya...
puihhhh..awalnye..xready sehhh aq...
daaa laaa fara ni nak cakap bi macam kura-kura lajunya...
puihh,lajulaa sgt an...payah bebenohh laa uw...
hahahahhahahaha.korang jgn caye laa...
fara ni masalah jugak dalam ENGLISH....hehehehe ...
ok,so fara bukak laa buku muet fara dan selmba baca tajuk ni..
"Many electronic gadgets have been invented to improve living
conditions in this technological era..Which electronic gadget do 
you think is the most useful for today's modern lifestyle ? "
hah,kat sini die bagi ...
LAPTOP
iPAD
Mobile phone
GPS 
....................................
sape kat sini hebat bi ....
mehhh sedekahkan ilmu uw kat fara....
boleh x ??
plesss,kalu korang ada info or anything nk kongsi pasl tajuk ni,
share with me k....
^_^
p/s : kerja yang baik akan dibalas dengan kebaikkan....

No comments: