Silent reader

Saturday, June 18, 2011

Akhirnya Berpisah Jua ...

Assalamualaikum...
hai semua...jawab k salam fara uw...
well,seperti yang korang perasan kali ni,fara buat perubahan lagi kat
blog kecik fara ni...but yang ni very sweet to mee..
colour pink n white..ala-ala vintage gitu...
hehhehehehe..
so,pagi cam biasa buat kerja then sarapan then text 
with my wngi ...really love fathi damn too much !!
hehehehhhe..over laa pulak...
ok,pagi-pagi daa dapat berita terkejut...
dikhabarkan kawan baik fathi sudah kehilangan si jantung hati...
so sadd to me...
mereka couples very sangat lame since form 2...
daa uw dorang pon bukan laa yang macam fara ni..
kalau fara ni kan kecoh,banyak mulut...
yang mereka ni very silent couple...bukan bisu eh korang...
hehehhhehe..
tup tup dengar cerita daa putus...
oooo,fara sangat laa risau...
takut laaa mereka yang berpengalamn uw pon leh ending sedih,
lagikan kan pulak orang baru ni...
doa fara harap kami berdua sentiasa dalam kedaan baik..
harap-harap xd yang sedih akan berlaku...
amin...
for my friend uw,aq harap ko tabah laa k...
ko pon skrg daa g belajar kan...
so,study laa elok-elok kat sane...
ok...
chill !!!

 

No comments: