Silent reader

Thursday, May 19, 2011

Kisah ker aku dengan DOMO ???

Assalamualaikum ...
hei semua ....ooo my wangi kenapa tidur ???
bangun laa awak ...hei hei hei ...
nak bagitaw my wangi lagi sekali jadi ketua kelas ...
ooopocot ..amik kauuu ....ketua gelas woooo ...
ggrrrr....hahaha ..nsib baik penolong awak cina ..
ok,saya suke sebb kurang sikit jelez nye ...
hehehehe ....
hei korang,tadi an fara g bandar kota taw ..ada beli brg sikit ...
oooo nooo..time otw nk g kota,fara ada nmpak
budak cina sorang ni pakai beg domo ....
beg nye memang sebijik sejibik ngan gambar ni ...
yawww..sejak bila plak fara minat domo ni ??
hehehe...sejak fara nmpak budak cina tadi uw pakai ...
entah kenapa macam cantik sangat ....
wooooo...
 then fara pon buat laa xnmpak sebab fara taw mesti fara
xkan dapat nye ...grrr..mood : sedih ..
huh..ok,then g laa bndar ..ok,pusing2 dalam kedai buku sebab cari ni ...
 ok,sajer an farah azurah ni ..tahun ni fara nak all pink colour ...
semua ..ok,pembaris jer xdpt colour pink ...
grrr..marah geram ....haha...
ini tahun fara belajar xguna buku daa ..
kami guna test pad ...
pengajian am 2 jer pakai buku log ...
yg lain semua kami nk guna fail ...
yeah ..suke ..mals nk beli buku yg mahal-mahal uw ...
huhuhuhu ...
then pas kuar dari kedai buku,sajer laa fara jalan-jalan kat kedai baju..
ok,fara masuk kedai DYNA JAYA ...
daa lame weehhh xmasuk sini ...
then fara pon pusing-pusing laa kedai uw dan tengok-tengok
bajunye ..ok,semua xberkenan ...
sampai laa fara nmpak baju ni ...
domo !!!
ok,mulenya fara macam malas nk beli sebb konon nak saving ..
then pas uw terfikir,apalaa salahnya aq beli tshirt ni an ...
then dengan penuh keyakinan yang gitu lagi unggul
fara pon terus ke kaunter dan terus bayar ...
weeeaaa ..kamu milikku domo ...
hehehe ....serius ini barang pertama fara bersama
DOMO !!!
ok,tajuk yek2 jer ..hahahaha ...

2 comments: