Silent reader

Tuesday, May 03, 2011

Ini Bus Stop Atau Tempat Bermadu Asmara ?? !!

Assalamualaikum ...
pertemuan tidak dijanji ...
last minute koottt kami nak jumpa ...
welll,saya bersiap seperti biasa ...
biasa jer,kan kota jer kan ...bukan nak g mane pon ...
so,sementara menunggu my wangi,
ada laa geng india ni ...
menakutkan laa ..muke jangan cakap laa,
buruk bebeno ...
takut fara ...
dah uw tepi uw ada mat indon ...aduh,kiri kanan ada orang ...
manakutkan fara pulak uw ...
dalam hati cepat-cepat fara baca ayat kursi ...
mintak perlindungan dari ALLAH ...
dah uw,cepat-cepat fara bangun duduk kat kerusi lain ...
daa,masalah lain pulak ...
ni yang paling menyampah ni ...
time fara duduk kat kerusi lain uw,ada laa minah sorng ni
terus duduk kat kerusi depan fara ...
well,fara buat cam biasa ah ...
fikir die pon nak duduk or maybe tunggu seseorang kan ...
then,tanpa disedari ,ada mamat(macam pengkid) terus pegg tgn die ...
puuiihhh,terkejut fara tengok ...
menurut siasatan fara,awek die uw merajuk..
fara ada dengar awek uw ckp,"xnak laa"
xnak apa uw xpasti laa yer ...
dahn uw sikit xnak tengok muka si PAKWE die uw ...
sah sah laa ni gadow ...
yang fara geli dan menyampahnye,siap cium-cium,peluk peluk ...
woiii !!!tempat awam laa nyokk !!!
agaklaa sikit woii ...
mata aq mungkin xpandang tapi telinga ni dok sakit 
dengar rengek perempuan uw ...
geli laaa ...
xlame lepas uw my hero datang selamatkan i ...
huh,pas bincang nak g mane,terus blah dari situ ...
hahahahha ..
P/S : yang indon dan india uw tengok jer gelagat mereka ...
hehhehehehhe



No comments: