Silent reader

Monday, May 16, 2011

Hari Guru Versi 60'an ... ker 2000'an ???

Assalamualaikum ..
ok,bangun semua dan kata :
"SELAMAT HARI GURU"
pandainya murid-murid ni ...hehehehe ....
jeng hari guru tiba lagi ...wahhhh ...bangun lewat hari ni ...
grrrr ..semua kucar kacir daa ...
ok,fara pening ...hehehe ...
daa laa semua blom prepare ..uw yg kelam kabut ...
badan letih gara-gara menari laa ...
hehehehehe ...
"dah menari bnyk pulak complain nye ..hahaha "
ok,tema hari guru sekolah fara adalah 
60'an ....!!
waduuhhh,pening dan fening cari baju taw ak ...
tema punya laa susah ...
buat laa tema colour jer ,..kan senang ...ni ??
grrrr ...
so,tema nye pasal,fara pon pakailaa 
kebaya yang dipinjam ni ...
pehhhh ..naik vespa laa wehhh ...
hahaha,korang ada ??
hehe..pengetua rasmikan majlis ni ngan vespa ...
comel kan ??
entah budak form 5 dapt mane vespa ni pon xtaw ah ...
hehehhe ....
kami budak pra-U duduk jer laa tengok majlis ...
tapi ini tahun pertama fara xterlibat langsung ngan hari guru ..
law dulu-dulu mesti ada jer muke ni dok sibuk-sibuk ..
heehehehe ....
ok,bawah ni semua gambar-gambar hari guru SMKL 2011 ...
tapi yang ni gambar fara ngan my wangi ...
hehehe ....
wing wing wing ...
muke semua ewahhh !!
hahahaha ...
ni time cikgu berarak masuk ke dewan ...
ok,korang nmpak x ada owg uw mcm 
MJ ??
ada prasan x ??
hehe ..ini cikgu bi time form5 ...
baju cikgu ni yg ikot tema majlis .

 
 wing untuk cikgu ...
hehe ...ada cake taw ....
time ni ngah nyanyi ...
 mne tema 60'an ?
ni smua2000'an ..hehe
 sajer an tiru gaya cikgu fiza ...
hehehe ..
ok,ini cikgu bi saya ..
hehehe ...
jeng jeng jeng ...
mane muke fara ??
ok,yg snap pic ni fara laa ..
hehhe ...
sajer guna tayar dpn motor ni wt nyebok ...
hehehe ...

5 comments:

man yusoef said...

waa..siap ada tema lagi hari guru..dahsyat...huhu

storyfromme said...

selamat hari guru kepada semua guru dan bakal guru di dunia ini :)

Farah Azurah said...

man : hehe ..knp time zman sek man xd tema eh ?

Farah Azurah said...

hehe ..akak bakal cikgu x ?

Farah Azurah said...

hehe ..akak bakal cikgu x ?