Silent reader

Sunday, May 15, 2011

Farah Azurah Akan Cari Kamu ...

Assalamualaikum ...
ya allah,rase lemas jari jemari ni bila xupdate blog ni ...
hehhehe ...
sorry laa,fara sibuk ngan urusan sekolah ...
semalam(14 mei 2011) fara ada pertandingan zapin
peringkat negeri ...
buat kat dewan jubli intan kota tinggi ...
then ingatkan nk bawak lappy g hotel sebb kitaorg 
dikehendaki tidur di HOTEL MYRES kota tinggi ..
so fikir nye fikir,better xpyh bawak ...
show start kol 8 ...
then petang mesti laa dah sibuk2 ingat step and make-up semua...
so,akhirnya fara xbawak ...
tapi,fara lagi bengang korang taw ...
cikgu daa amik fon start kol 3 cam uw ....
Ya allah,seksa yawww .....
xdapat mesej ngan wangi ...
grrrr ...
teringat pasal wangi,die kat Pantai sekrg ni ...
waaahhh,syok seh .....
hehehhehehe ....
so bla bla bla bla ......
then akhirmya daerah kota tinggi dapat no 3 ...
huh,ok laaa kan ....
hehehehe ....
upppss,kepda yg sudi singgh blog fara sepnjang fara xd
fara mintak maaf sgt sebab fara xsinggh balik blog korang ...
fara sibuk ....
ni sekrang ngah kusut cari baju tema 60'an ...
errrr ...
pening laaa ...kebaya sesuai x ek ??
ok,berbalik kepada ayat asal ...
insyaallah kalau ada masa,fara kunjungi semula blog korang ...
plesss,fara bukan famous tapi itu cara fara mghargai 
bloggers yg sudi singgh blog fara yg kusung ni ...
hehehe ....
xsalah kan kita berbaik sesama bloggers ...
hehehehhe ..
 

2 comments:

fRaMe+LenSeS said...

tahniah farah.. :D

Farah Azurah said...

tq frame