Silent reader

Wednesday, May 04, 2011

CONTEST : Leen & Kyerull || Janggut vs Muncung

Assalamualaikum ...
wahhhh,join ag contest ...
rajin ko eh fara ...
hehehe,alah bila lagi an ...
nanti kalau aq dah sibuk,xd masa nnti baru laa semua nak cari ...
puiihh,macam ada jer yang nak cari fara ...
hehehhehe ...
ok2,tgk semua saya join contest pelik ...
mempertaruhkan muncung terhebat ...
fuhhh,mau peserta dalam contest ni semua buat mulut itik ...
fara panggil mulut itik ...
hehehhehehe ...
so,disebabkan fara pon gemar buat ,mulut itik ni ,
fara pon join laa contest ni ...
tengok gambar mulut muncung atau mulut itik ..
hehehhehe 
 
ok...
muke sangat laa simple,xd bedak,xd eyeliner,tudung main belit jer ...
hehehhe ...
ni semua demi mulut itik atau muncung ku ...
hehhehehe ...
nasib baik time ni ngah bosan2,so dok laa buat mulut ni ...
then ttbe ada contest ni,ap lagi ...
CEMPAK !!!
cempak gambar ni untuk memikat hati juri ...
fara taw juri-juri semua mesti lagi mahir buat
mulut muncung cam ni kan ??
kalau x mane boleh jadi juri ...
hehehhehe ...
upppss,,
sory juri,fara gurau jer ...
jgn marah taw ...nanti mulut kena sangkut hanger 
sebab muncung panjang sangat...
hehehehehe
ok,dahh jangan mara ...
suke-suke jer untuk menceriakan suasana ...
hehehhe ...
^_^
 

3 comments:

mrcrazee said...

haha..kompom leyh menang ni..sbb kate juri terer wat mancung gak hahaha...

Farah Azurah said...

amin ..mudah2an fara bertuah ..hehehe

mrcrazee said...

insyaAllah hehe