Silent reader

Sunday, May 08, 2011

Cik Abang Rambut Merah Bulat ...

Assalamualaikum ...
YA ALLAH,ALHAMDULILAH !!
ok,serius lagi serius sangat serius fara nak bagitaw ni ...
fara kenyang gila macam baru pas makan nasi 
10 pinggan putih yang besar dan lebar uw ...
hahahaha ...
ok,ikot cerita asal fara xmakan nasi pon hari ni ...
wahhh,kurus laa ko xmakn nasi eh ...
puihh,xmkan nasi kurus bende ...
hari ni rezeki betul ...
makanan macam2 ada ...
ok,pagi ni kan fara ikot adik fara buat show kat
MCD KOTA TINGGI ...
ok,mcd kota hari ni ada event untuk kanak2 ...
ok,saya bukan kanak-kanak laa ...
just g sane wat meriahkan majlis jer ...
then fara jumpa abg rambut merah bulat !!
see this !!
  ok,cik abg tunjuk saya ..
hahahaha ...
uw gambar sedang cover tudung yang kena tiup angin taw ..
see,tudung atas saya ...
die lari kan ...
nak taw ak,cik abg rambut merah bulat ni 
xd cakap melayu ...
ok,maybe bukan org melayu ...
hehehehhe ...

No comments: