Silent reader

Saturday, May 21, 2011

Berani ker kentut depan orang lain??

Assalamualaikum ...
"puihhh,kentut eh ko ?? "
" eh,mne ad..baik sikit eh..muke handsome cm ni xkentut dpn org ah ."
bla bla bla bla bla bla ....
bajek k-pop laa uw....awak uw m-pop ...
entah m-dangdut ...hehehe ..uppsss,terlebih sudaaa ...
daaa,ayat first cm nak ajak gadow an ...
cik farah garang sungguh no....
puihhhh.....same kate fara xgarang ??
mehhh sini hampa bagi suara cek yang petir ni ....
 lalallalallalalalallalala ...
ehemm,testing 1 2 3,7 8 9...
amik kau,siap testing uw...hehhehe...
daa,go to my tajuk.....
BERANI KER KENTUT DEPAN ORANG LAIN ??
ooooo,kalau laa mane-mane artis kentut depan awek,
agak-agak yang mana peminat akan buat ??
1-jerit-jerit cm orang kena kejar anjing sebab artis 
kau uw say sorry kat kau selepas die kentut??
atau
2-pengsan sebab artis uw kentut bau petai sebb baru lepas makan petai ??
grrrrr,petai jugk yg fara buat contoh ...apa busuk sgt ker ??
fara xlah nak kutuk petai tapi korang hebat an ...
g ah makan petai ...xpon makan sambal petai pon ok laa..
amik smbal nye jer ...then ko g kencing ....
kalau xd bau kira aq pon xtaw nak kira laa uw ...
hehehhe..yokkk,merepek daa ...
xkira ah artis atau sape2 jer,part KENTUT uw laa paling takut..
lagi kalau time dating....amik kau spray GATSBY kat 1 badan....
pakai NIVEA kasi wangi...tapi bila angin ketut nak kuar,
ooooo sanggup taw lari 100 meter sebb nk cover dari pasgan ...
takut die bau kentut kita ..hehehe....
tapi korang,kentut ni ada baiknya..
dapat buang angin-angin dalam badan kita...
kalau yng ngah berangin uw,maaf laa...
kentut bukan jalan penyelesaian masalah anda...
hehehhe ..
so,kesimpulnnya,xkira lelaki atau perempuan
kentut adalah sesuatu perkara yang amat laa dicover-cover ...
sebb nak jge pakej muke ah ...
kalau muke dah bajek artis k-pop,xkn nk kentut sesuka hati an ...
hehehhe ....

No comments: