Silent reader

Wednesday, May 04, 2011

BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN

Assalamualaikum ...
pagi-pagi lagi fara dah bermain dengan kata-kata ...
cehhh waahhh ...
see,pagi-pagi lagi aq dah start lagi join segmen yang mampu
buat orang geram dengan pandangan aq ...
tgk tajuk ..
LELAKI VS PEREMPUAN ...
dah biasa ah uw an ...
hehehhehe ...
yang laki xpuas hati dengan kenyataan perempuan 
dan
perempuan xpuas hati dengan kenyataan lelaki ...
macam-macam hal !!
ok,mari kita mulekan ...
abg ben nak fara and semua yang join 
tulis mengenai persoalan yang bermain kat otak kita 
mengenai LELAKI ATAU PEREMPAUN ...
saya perempuan dan saya akan memberi persoalan mengenai lelaki ..
persoalan saya yang pertama ..
1-kenapa lelaki mudah untuk hisap rokok ??
apa faktor yang mendorong lelaki hisap rokok ??
(yang xhisap rokok wat blur jer k... )
2-lelaki sepatutnya bertanggungjawab melindungi wanita ...
tetapi,kenapa sekrg lelaki bnyak menindas wanita ...
lelaki,korang taw x wanita ini amat memerlukn perlindungan..
knp ada sesetngah lelaki suke menindas wanita ??
3- adakah lelaki susah untuk berdiet ??
hehehhehe ...
jap,ayah saya kurus tapi pak ngah saya yg beso ...
hehehhehe ...
hah,soalan x maut sangat ni ...
cume nak mintak jawapan dari kaum-kaum lelaki ni ...
hehehhehehe ...
selamat menjawab ...

p/s : soalan yang lahir dari otak saya ...
ehhehehehehhe ^_^
 

6 comments:

Belog MTT said...

MTT dari blog Incik Ben..jemput la singgah..:)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Irma A.Wahid said...

dtg dri blog abg ben...
tu dia soklannn

http://irm4blues.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

Hackers said...

hackers dtg..perempuan atau perempaun?hehehe..typo ye

zaza craft said...

huhu..ape yg best nye org lelaki ni suke sgt isap rokok kn? sedap sgt ke? leh kenyang ke? hahaha

http://craftdanzaza.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

zaza craft said...

huhu..ape yg best nye org lelaki ni suke sgt isap rokok kn? sedap sgt ke? leh kenyang ke? hahaha

http://craftdanzaza.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

en solo said...

pergh...
soalan hangit ni...



cantik menarik, blog kamu memang the bomm !!!~
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/apa-yang-penting-kerjasama.html