Silent reader

Tuesday, May 10, 2011

Add Maths Ada Sambungan Nye ?? ! BEKU !!

Assalamualaikum ...
weee,seh wears high heels i wear sneakers ...
hahahha ...
ngah layan lagu Taylor Swift-You Belongs With Me ...
nak taw,fara dalam kategori gadis yang hafal video klip
lagu ni ...
hahhahaha ...
serius comel ....
comel cam fara kan ??
wekkkkk !!!
PERASAN LEBIH ....
hehehhehe ...
alah,bukan selalu an ..
korang semua taw kan yang minggu ni fara orientasi untuk form 6 ...
so,hari ni dengar maklumat berkaitan sekolah ...
ok,saya sek situ dulu dan kena dengar lagi 
peraturan yang same ...
hahahahha ...
korang,tadi an ada sedikit taklimat berkaitan subjek yang sekolah
tawarkan untuk pelajar STPM kat sekolah fara ...
tapi sepatutunya mule esok tapi
subjek Mathematics T jer strt awal ...
hah??
MATHEMATICS T ??
bnde uw ??
nak taw kami kat dewan semua cakap ap ??
kami jawab ....
MATEMATIK TERUK !!!
hahahhahaha ....
maksud die tadi bnde entah ...fara tadi sgt laa ngantuk
xmampu nak dgr pape ...
hehehhehehe ..
tapi ada laa dengar sikit-sikit ...
yang paling fara jelas dengar cikgu cakap 
"ini adalah sambungan ADD MATHSS "
puiihhhh ....
takut nya laa ..syian kawan fara uw ...
die dapt sains tapi die nak tukar aliran sebb xmmpu nak bawk an ...
hehehhhehe ...
gila ah ....
add mths pon xleps sangat,lagi nak sambung ...
memang kena study betul-betul kalau nak amik aliran
SAINS ni ...
kan ??

2 comments:

IJAT360 said...

lah azurah masuk form 6 ke..bagus..bagus..kena buat betul2..tak leh nak main2..kalau tak memang ke laut la jawabnya..

nanti mesti kena buat pesembahan masa hari guru..hahaha

p/s:pengalaman ex F6..

Lulu caldina said...

belajar sungguh-sungguh..:)