Silent reader

Wednesday, April 06, 2011

When i stress ??

Assalamualaikum...
yeah ...
bila stress,fara lagi akan amik this makanan ..
kenapa ??
entah ...
fara xtaw ...
time SPM tempoh hari,memang pantang ..
nak jaga kesihatan kan ...
biasa laaa ...
so,tadi ngah stress ...!
ye !!
so,fara amik this makanan ...
x tahan taw ak ...
geram !!
arrrrr !!!
kalau fara ada basikal fara dah bawak laju-laju ...
dah uh berhenti mengejut !!
best taw !!
hahahahhahahahaha !!
(aksi jangan di ikut oleh kanak-kanak )

6 comments:

storyfromme said...

ha3.maggi tu akan jadikan makanan harian bila saya takde duit je.time kaya lupa kat maggi :p

Farah Azurah said...

Boleh eh macam uw ..syian maggi nnti .hehehehe

Awie Omar said...

Assalamualaikum Farah

Sudi tak jadi peserta "Next Top Blogger 1" segmen baru yang aku buat?

Nak tahu lebih pasal ni tengok sini
http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/next-top-blogger-pengenalan.html

Balas saja mesej ini dengan segera di entri kamu ni atau di blog aku. kalau tiada jawapan dalam masa 2 hari aku anggap kamu menolaknya. Ok. Thanks coz be my follower :)

Farah Azurah said...

sudi yaww ...!^_^

Awie Omar said...

ok tQ kamu tersenarai.

Farah Azurah said...

Ye ker??ok2..tq