Silent reader

Friday, April 22, 2011

This Marcello ...

Assalamualaikum ...
waaa,kena tinggal ngan fathi ...
die xbawak pon fara g BBQ ngan kawan-kawan die ...
sedih,nak nangis laa cam ni ...
hurm ...
xp laa,lagi pon macam malu jer kalau dapat g ...
semua lelaki kan ..??
kalau ada perempuan ok laa jugak ...
xp laa,yang penting awak jaga diri k ...
ok,stop !!
korang kenal x Boy ni ??

Done !!
ini laa Aizul Marcello !!
WAUU !!
korang kena tengok cara die snap gambar,cun gila !!
serius beb !!
die ni adik beradik kepada Irine Nadia Marcello !!
sweet kan mereka berdua ni ...
kalau korang nak g blog mereka,tekan jer nama mereka kat atas uw ...
kuar laa nnti ...
fara support BOTH MARCELLO !!
^_^

No comments: