Silent reader

Thursday, April 21, 2011

Tersingkir mengajar aku untuk lebih berusaha !!

Assalamualaikum ...
fuuhhh ...
perut yang comel lagi tersayang ni dah di jamu dengan 
keropok lekor ...
yeah !!
fara sorang jer makan sampai RM2 ...
bnyak ?? xsangat laa ...RM2 uw sikit jer ...
biasa laa ... mane ada lagi bnde muarah kat dunia ni ...
kalaua ada pon kat kedai CHAPALANG kat kota tinggi ...
semua barang harga x lebih RM 1.30 sen ...
murah x ??
hehehhehehehhehehe ...
ok,jangan bebel banyak sangat sayang ...
hehehhehhe ...
baru-baru,fara telah dijemput oleh Abang Awie untuk memeriahkan
die nye event yang bertajuk NEXT TOP BLOGGER ...
ini pertandingan untuk para followers die ...
walaubagaimanapun,fara x berjaya untuk layak ke peringkat seterusnya ...
seriusly,i'm very sad ...
but,nak buat macam mana kan ...
lagipon,yang lawan ngan fara semua dah start blogging lebih dahulu ...
fara pulak masih baru dan terlalu mentah ..
fara perlukan lebih banyak ilmu untuk setanding dengan mereka ...
fara teringin nak berjaya macam KAK YUYU ZULAIKHA ^_^
die sangat tabah taw ...
macam-macam cemuhan die tempuh ...
then,die berjaya sekarang ...
so,fara berharap sangat untuk fara jugaa mampu berdiri kukuh kat 
dunia blog yang penuh cabaran ni ...
maklum laa,kita berada di alam maya ...
semua perkara boleh dilakukan dgn hnya menekan 1 butang sahaja ...
orang yang xsuke kita pon mampu mengkritik kita secara bebas sahaja ...
well,ini laa kata-kata terakhir fara dalam Next Top Blogger uw ...
nak jelas kena click laa ..
sedih kan ....
yang ni pulak time keputusan keluar pagi tadi ...
kata-kata yang terlalu sayu untuk diriku ..
kepada yang join event ni,fara doakan korang terus maju jaya k ...
terima kasih kerana sebilangan peserta sudi follow blog fara ...
korang semua comel !!

2 comments:

akuwanblur90 said...

nantii cube lgik yer.. huhu

Farah Azurah said...

wahBlur90 : insyaallah yer ..^_^