Silent reader

Saturday, April 30, 2011

Sandra Azwan ???

Assalamualaikum ...
eh mak awak comel !!!
puhhh terkejut sebab ada yang kate nak muntah ...
be ware eh,ni kawasan terlarang eh ...
jangan muntah ....
hehehhehehehe ...
yang kali ni bukan nak muntah tapi nak senyum sampai ker ??
ker mana-mana jer laaa ...
(comel x ??hehehhehe )
aduh,lambat laa ni eh ...
die ni pereka fashion ...
die ada masuk SEJUTA IMPIAN yang kat tv3 uw taw ...
korang nak usha die,tekan jer nama die kat atas ni ...
wait,excited sangat sebab die sudi tegur fara ...
woooo ...
nak reka baju unuk fara eh ??
hehehehhe ...
bertuah nye laa kalau ada yang sudi kan ...
glamours laa fara selepas ni ...
dah !!!
berangan jer taw nya ....
hehehhehehehe ...
tengok ni ...
"hi"
hehhehehe ...
pape pon,terima kasih sudi singgah blog fara ...
blog ni pon cume masih dalam pembelajaran lagi ...
terima ksih juga kerana sudi follow fara k ..
saya suke gaun ...
ada masa tolong design kan boleh ...
nak buat majlis kahwin ngan my wangi ...
hehehhehehe ...
^_^

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

Salam.....kenapa letak gambar binatang tu? Kalau letak gambar arnab mesti lagi comel..hehe

Farah Azurah said...

selepas ni eh abg ...hehehehe...saje jer sebb die senyum comel gila...hehehehe