Silent reader

Saturday, April 30, 2011

Gula-Gula Ker Ni ?? wekkkk !!

Assalamualaikum ...
jap,korang tarik laa nafas dulu nye ...
dan sila menggeleng dengan aksi mereka ini ..
keterlaluan rasanya tajuk fara kali ni ...
geram gila ....
orang macam gini nak jadi artis MALAYSIA??
ini laa kumpulan GULA-GULA ...
ala-ala K-POP MALAYSIA ...
puuiihhh !!!
nak muntah fara dengar ...!!
blah ah ... orang sekarang kalau boleh nak tutp badan 
yang korang boleh pulak ALA-ALA BOGEL an ...
hahahahahhaha ...
pless ah ...
nak kate semua budak kecik,dah BESAR-BESAR semua ...
(yang ada uw siap tunjuk lagi die nye BESAR)
kalau nak jadi artis sekalipun,jangan sampai macam gini laa ...
ko ingat korang ni PUSSYCAT DOLLS ker ??
hah ??
xmalu ker pakai macam ni ...
ini bumi MALAYSIA laa ...
hah,korang tengok gambar ni ...
nak jadi macam mereka laa ni eh ??
laaa,,
g laa jadi sana ...
dok negara mereka ...
dah laa duduk malaysia,agak laa sikit oi ...
rasanya SI GULA-GULA ni kecik 2 cecita nak jadi artis K-Pop korea
tapi sebab xlepas hah dok laa jadi K-Pop Malaysia ...
silap-silap jadi chicken-pop !!
hehehehhehehe ...
korang fikir laa yer ...
boleh kita nak sokong mereka ni tapi cara mereka salah ...
ini bumi malaysia ....
pless hormat antara 1 sama lain ...
jangan sesuka hati tayang ko punye peha uw kat orang lain ...
simpan jer untuk suami korang 1 masa nnti ...
k ...
^_^

8 comments:

TrigYy said...

jap nk g tndas.. nk muntah.. huhu

Farah Azurah said...

hahaha ...taw xp ...muntah sekrang !!!wekkkk !!hahahahha

nelly said...

Ish2 ~~
ada gak cmni ~

umUMRA said...

alamak mcm mne nih..gula-gula jugak nih..adei lah dorg nih..tade name lain ke nk ltk???huwaaaaaaaa

Yong Zahura said...

eh?? bukan ke k-pop tu stands for 'korea pop'

kalau malaysia, patutnya 'm-pop' laa..

apa-apa pun, moga Allah bukakan hati mereka agar kembali ke jalan yang diredhai...

supaya hati mereka terbuka untuk sedar diri "buruk giler aku pakai singlet dgn skirt"

Aminn~

Farah Azurah said...

nelly : ad jer orang cam ni

Farah Azurah said...

umUMRA : ni buka gula-gula yg manis uw,yang pahit uw ...hehehhe

Farah Azurah said...

cikgu zahura : alah,ok2 ..m-pop eh ...hehehhe...jom laa doakan mereka ni..