Silent reader

Wednesday, April 27, 2011

Esok Reunion Kami 5 UKM (2011)

Assalamualaikum ...
perut penuh malam ni ...
ooo sangat kenyang laa ...
ketika perut sedang kekeyangan,fon ku yang comel berbunyi ..
dapat mesej from Hanum Huzaima ...
katanya 
"salam,fara sok kteowg ada wat reunion kat kfc .
maybe ptg kott ...nak join x ?? "
gila ker hanum farah azurah ni x join ...
hehehhehehe ...
dengan segera terus reply guna fon abah ...
"anum,kalau anum free call fara boleh ??
nnti fara bagi jawapan "
korang nak taw kenapa fara suruh anum call fara ...
sebab ??
fara lom gaji !!!
xkan nak kuar tanpa duit an ...
makan uw ...
kalau jejalan then cuci mata boleh ahhh ...
ni nak makan..
then anum telefon,
"salam fara,ada apa nak cakap tadi ??"
sebelum fara bagitaw yg fara belum gaji,ayat kena ah susun dulu ...
bagi intro dulu ...
then denga penuh muke selamba cakap ngan anum ,macam ni
"anum,fara belum gaji laa ... 1 sen pon xd ni "
"anum taw daa ...xp,anum laa yg sponser ..kan anum dah bgtaw kat fb "
huh !!!
bersyukur gila !!
anum memang terbaik !!
thks anum ...
so,esok berjaga-jaga KFC kota tinggi,kami serang !!!
hehehhehehe ...
wait,jangan sampai termuntah lihat gigi arnab ku ...
hahahhaha ...
tapi x tahap yang comel kan ...
hahahahhaha

2 comments:

E-ra paSha said...

waaaaa..beznye!!! ngee~ (jelouze!!)

Farah Azurah said...

era : ggrrr !jgn jelez dik ..hehhe ^_^