Silent reader

Thursday, April 14, 2011

Bertindak Dari Sekarang !!

Assalamualaikum ...
mood : berblogg seperti biasa !!
biasa ??
hahahahhahahahaha ..
kalau biasa ap hal nafas awak sangkut-sangkut jer ??
entah laa ...
ubat daa laa ciput ...
dah nak habis daa pon tapi xelok jugak ...
ap daaa ...
so,tadi fara ambil keputusan untuk jumpa 
NENEK SITI !!
sorry,bukan nenek siti nurhaliza laa ...
(jgn marah eh siti )
ni nenek yang tinggl kat taman perumahan fara ...
die pandai urut-urut ni ...
ini badan sudah manyak sakit wwooo ...
ye ...
time kena urut tadi,abis bantal uw fara tekan-tekan ..
memang sakit ...
bukan sebb nenek uw urut sakit tapi ni ah ...
badan gadis ni yang sakit ...
aduhai ...
kecik-kecik daa sakit -sakit ...
hurm ...
balik rumah ada bau sesuatu an ...
bau ....
DURIAN !!
yeah,abah beli durian ...
dengan segera ambil botol air stnby tepi an ...
hahahahhaha ...
makan laa dengan syoknye ...
dah uw naik atas ...
buka laa lappy comel ni ...
then ttbe nmpk post dari abg awie ni ...
minggu yg lalu abg awie ada ajak fara join 
NEXT TOP BLOGGER ...
alah ...
ingat next top model muslimah ...
CEEHH WAAAHH !!
tinggi baru 159/160 cm ada hati nak jadi model ...
hahahhaha ...
ok,then die ada bagi maklum balas kat sini ...
dah bukak ??
ada gambar beso tepek muka fara kan ...
hahahhaha ...
malu laa ...
ok ...
fara memang terharu sangat sebb di jemput oleh abg awie untuk join bnde ni ...
bagi fara,xsalah pon bekerjasama dalam 
memeriahkan industri blog malaysia ni...
hehehhe ...

3 comments:

Awie Omar said...

setiap entri farah akan saya baca. teruskan usaha.

mas saari said...

salam perkenalan n follow sini!

Mas salah seorang peserta Next Top Blogger! harap kita dapat bersaing secara sihat

Farah Azurah said...

awie : terima kasih ..