Silent reader

Friday, April 29, 2011

Bermula Di sini !!

Assalamualaikum ...
yeah !!!
teringat daku setiap malam hari jumaat ...
daku akan menuruni anak tangga di rumah ku 
dengan kelajuan maksimum ...
ini kerana punca NUR KASIH ...
yaww,jumaat adalah hari di mana fara akan turun bawah lebih awal ..
mane x nye,bilik kat atas,tv xd lagi kat atas ...
so,kalau nak pukul 9.00 malam uw,
memang kelam kabut ah fara turun ...
konon xnak terlepas dengar suara merdu yassin ...
hehehhehe ...
wait,tengok tajuk ...
dapt ilmu kat dunia ni ??
dunia ada banyak ker ??
bukan laa ...
dunia yang fara maksudkan ialah dunia blog ...
yeah ...
fara mule mendaftar pada terlalu hujung bulan 12(2010)
time uw fara langsung xpaham apa uw blog ...
yang ada cakap konon-konon diari ...
yang ada kate tempat wat maki-maki orang ...
yang ada kate tempat letak gambar dengan pasangan ...
waaahhhh ...
semua pasal yang buruk-buruk ...
fara terpikir laaa ...
agaknye blog ni macam Facebook atau Myspace atau Twitter
yang tempat orang sesuka hati luah perasaan ...
tapi,fara gagahkan diri jugak mendaftar ...
time uw my wangi pon xtaw far join blog ni ..
time uw langsung xd update,xd nak hias blog bagi comel,
xd nak letak lagu-lagu cute ...
xd nak kisah orang follow atau tidak ...
time uw semua tak kisah an ...
unti 1 day,my adik tegur fara ...
die kate ko xnak post jer kat blog ko ...
then agak blur selamba fara cakap,"penting ker ??"
shittt !!soalan bodoh !!
apa laa ...memang sengal betul soalan fara uw ...
wait,padahal cover bengang ngan adik sebenarnya ...
then sejak uw fara pon excited laa post macam-macam cerita ...
macam-macam cara fara buat bagi mencantikkan blog fara ...
sudah nya,blog fara rosak !!
hilang semua gadgets kat blog fara ...
serius,time uw menangis fara dibuatnya ...
mane x nye,sedih ah dah penat-penat buat hilang an ...
nasib baik time uw followers fara cume 3-4 orang ...
then fara gagahkan diri untuk buat yang baru ...
alhamdulilah,hasil usaha dan pembelajaran sendiri,
fara mampu membina sebuah blog yang lebik baik dari dahulu ...
usaha jangan cakap laa ...
xpenah henti ...
fara selalu mengikut kata-kata daripada abg ben ashaari ...
usaha sentiasa ...
betul !! atas usaha itu laa fara berjaya memiliki blog fara ini ...
hehehhehe ...
 Gambar orang kuno ...
hehehhehehe ...
jangan kutuk eh !!
manusia tidak sempurna k ...
hehehhehehe ...
^_^

2 comments:

Farah Shamsudin said...

cumil gamba tu..:)

Farah Azurah said...

itu gambar zaman sekolah ...time nak g study ..hehehe