Silent reader

Friday, April 15, 2011

BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Assalamualaikum ...
mood : rasa nak mengamuk tapi untuk yang ni fara xkan 
mengamuk ...
let's we start ...
hahahahahha ...
tadi dah nmpak ada 1 segmen best dari abg ben ...
tapi kat kedai,on9 guna fon jer ...
mane laa leh wat post an ...
so,ni fara buat ...
acara gilang-gemilang kot ...
pasal karakter cartoon kesukaan ...
wauuuu ...
I LIKE !!
ok,cartoon kesukaan ialah ....
TOTALLY SPIES !!
suke sgt wauuu ....
kanapa fara suke ??
sebab semua girl laaa ...
hehehehhehe ...
mehh fara bagi nama satu persatu ...
baju hijau = SAM
merah = Clover
hijau = Alex
,cartoon ni syok taw ...
pasal penyiasatan ...
dah uw,alat-alat penyiasatan mereka pon cun-cun taw ...
hehehhehehe ...
ada x cartoon yang fara xsuke ??
jap g cari ...
ada ...
i hate SHIN CAN !!
Kenapa fara xsuke ??
sebab si shin chan ni kecik-kecik dah gatal nak mampos !!
dah uw,pandai tgk gambar perempuan seksi2 ..
kdg-kdg die goyang-goyangkan bontot die ...
gilaa betul ...
yang adik nye pulak dah taw baby pon pandai 
tgk lelaki yang kacak an ...
eerrrr ...
yang mak yer taw nye jerit-jerit jer ...
bapak die blur gilaa !!
anjing die,same jerr ...
hurm ...
Lastly untuk entry panjang ni ...
kalau fara superhero,fara nak jadi macam 

 Power Rangers Pink !!
hahahhahahaha ...
fara nak cakap macm ni kalau ada musuh datang serang fara 
"hei,jgn kau ingat ini pink lembut yaa ...
sekali aku serang,tumbang korang semua ..."
hahahahhahahaha ...





6 comments:

Awie Omar said...

abg awie lak nak jadi Batman, boleh?

NUMASARA HANA said...

hahaha.... sama la kite tak minat sin chan...

singgah sini ye nnti

http://numasara.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

~salam perkenalan~

umUMRA said...

suke power rangers pink..i like!!hhehehe

Dea said...

haha..power rangers pink... i loikeee..:P

Farah Azurah said...

Abg awie : boleh jer laa..batman kan kuar mlm jer,boleh lindung muke dari sinaran matahari..hehehe

Farah Azurah said...

Sara hana : tq taw singgh sini..insyallah fara pon singgh tmpat awak yer..

Umumra & Dea : yeah,kira bertiga minat power rangers pink ..