Silent reader

Tuesday, April 05, 2011

Apa tujuan buat akaun FB sampai ada 3 ??

Assalamualaikum ...
yess ...
masuk bulan baru,means x lama lagi fara akan berhenti kerja ..
kenapa ??
hahahahhahaha ...
malas nak cakap ...
ok,berbalik kepada tajuk di atas ...
bace x??
akaun FACEBOOK sampai ada 3 ???
wauuuu  !!
banyak seh ...
siapakah orang nye itu ??
LAWYER ??
DOCTOR ??
ARTIS ??
oo bukan ..
dia cume pelajar ...
WHAT !!PELAJAR ??
die anak datuk ker ??
muke comel macam taylor swift ker ??
tinggi macam model ker ??
bukan dan semua bukan ...
pelajar biasa yang mempunyai rupa paras sempurna ...
so,??apa masalah ??
lantak die ah nak buat akaun berapa bnyak pon ..
yer ..
memang lantak die ...
but bila diperhatikan,akaun yang pertama ..
kawan-kawan die xlah banyak mane ..
yang no 2,pon same jugak ..
yang 3,hurmm ...
lagi laa hampeh ...
so,perlu sangat ker buat akaun banyak2 ni ...
apa motif nye ...
saje nak bagitaw yang konon nye AWAK uh famous eh ...
hahahahhhaha ...
dah laa adik ...
g laa belajar sane ...
xpayah laa hari-hari dok tukar status ko uh ...
dah uh post kat wall yang entah apa-apa jer ...
hurm ...
nak buat akaun banyak uh boleh,tapi tengok tujuan laa yer ...
kawan akak pon ada gak yang buat akaun 2 tapi akaun yang no 2 die semua terdiri daripada
geng-geng sekolah ...
upppss,,,
satu lagi ...
bek laa adik buat pages sendiri ...
lagi senang ...
sape suke adik,dorang terus boleh LIKE ...
kan mudaa ...
^_^

No comments: