Silent reader

Sunday, February 27, 2011

Untuk Fatin Shafiqah...

Fatin Shafiqah name die...
die my classmate since form4 until form 5...
die dulu sekolah Tun Habab...
skolah uh betul-betul depan sekolah fara...
ok,ap misi fara nak buat story pasal die??
ok,misi fara coz nak mengenangkan memori fara tentang die...
die budak nye baik lah,kadang2 looks BLUR dalam kelas...
hobi die men mesj dalam kelas...
jujur,aq memang xsuke die dulu...
taw nye men mcg jer...
sampai kitorang ni pelik,setiap mase mcg,cakap ap jer...
fara pulak kdg2 asyik nak bertekak mulut jer ngan die...
kitorang macam x ngam!!
then selepas mase berlalu,tiba lah mase SPM...
ok,dalam bilik uh fara meja yang first.
2nd si fatin ni...
mungkin sejak uh ktorang rapat...
then yang mmbuat fara terus terharu apabila die merupakan member pertama
yang wish birthday fara kat no fara...
mmbr lain wish jugak tapi semua gune fb...arrr,xsgke gile seh...
then ble fara tnye die msti kate,kte kan BFF...
hmmm,terharu seh,.kau baik sebenarnye cume dulu time sek aq memng xminat sgt kau..
kau selalu curi2 tgk ble aq date ngan fati...
aq xsuke...nak tgk,tgk jer...jgn lah curi2...
(date dalam kelas smbil siapkan kerja sekolah...hehhehehe)
pape pon beb,ko memng baik..aq harap ko akan berjye dalam hidup k...
AMIN... 

No comments: