Silent reader

Monday, February 21, 2011

Panggilan Ekin...


Assalamualaikum...hey...lewat nye ari ni update cerita...mane x nye,adik2 ku semua memakai nye..terpaksa lah ku merelakannye...hehehhehe...ap seh ayat...ok,tajuk kali ni berkenaan panggilan ekin...siapa EKIN??ekin adalah rakan camp fara...time uh fara tingkatan 2...fara join PROGRAM INTEGRASI MURID SEKOLAH MENENGAH PERINGKAT NEGERI JOHOR...i'm local Johor k...hehehhehe...ekin ni kre penolong ketua time ktorang camp uh lah...die baik sangat...pemarah,manis mukenye...dah lame sgt xjumpe die...lupe nak bagitaw,die asal Muar/Batu Pahat(confius)..hehehhehe...die jer satu2 nye member camp yang fara xlupe...padahal kitorg xlah 1 team tapi sebab mesra nye uh sampai sekarang fara rapat ngan die...last jumpe die kat camp EASYMATHS...uh lah jumpe die,,,rindu sangat kat die.,..tadi die telefon fara...slalu kitaorg men miscall2 jer,...hehehhehe.jimat sikit...tapi tdi die call...banyak gak lah cerita ngan die...yang best nye,masing2 mulut xreti2 nak berhenti cakap...ada jer nak dibualkan...hehhehehe..then ttbe die ad bgtaw yang ayah kawan fara meninggal...dak uh 1 kumpulan ngan fara...hhmmm...sedih nye lah...harap tabah lah dak uh nanti...ayah budak diserang penyakit jantung...hhmmm,menakutkan an...macam2 penyakit sekarang ni...hmmm,k lah...bye...

No comments: